

Cardiff and Vale of Glamorgan Regional Partnership Board AGENDA

Date: 22nd January 2024 Time: 09:00-12:00 Venue: Committee room 3, County Hall, Cardiff

	Time	Agenda item	Lead	Papers	
1	09:00	Welcome and introductions	Cllr Williams (Chair)	Verbal	
	(5 mins)	Apologies:			
		Declarations of interest			
2	09:05	2.1 Minutes of the Last Meeting	Cllr Williams (Chair)	ltem 2.1	
	(5 mins)	2.2 Action Log		ltem 2.2	
3	09:10	Digital Care Region deep dive			
	(80 mins)	i. Introduction and overview of the <i>Digital</i> <i>Care Region</i>	Cath Doman Mark Cahalane, Angela		
		ii. Single view of the child – Cardiff Council- led	Parratt, Gareth Newell, James Bartley		
		iii. Summarycare record – Vale Community Resource Service	Tim Evans, Rebecca Jorgensen-Corfield		
		iv. Regional Information Sharing Site application: Safe@home	Dr Katja Empson		
		Discussion			
	10:30	BREAK			
	(15 mins)				



Items for assurance						
4	10:45 (15 mins)	Unpaid Carers review of the year: Voices: Hightlights and Hopes 23/24	Mike O'Brien Bobbie-Jo Haarhoff	ltem 4		
5	11:00 (15 mins)	RPB funding streams	Meredith Gardiner Chris Markall	To follow		
6	11:15 (15 mins)	System pressures organisational update	Lance Carver Sarah McGill Suzanne Rankin Estelle Hitchon Sam Austin	Verbal		
7	11:30 (20 mins)	Annual Director of Public Health report: Recall of the Wild	Claire Beynon	ltem 7		
Item	s for noting	(accept as read, comments provided in advance of the second second second second second second second second se	he meeting)			
8	11:50 (5 mins)	8.1 Vale Pan Cluster Planning Group minutes		ltem 8.1		
8.1		8.2 Cardiff Integrated Delivery Partnership minutes		Item 8.2		
8.2		8.3 Regional Commissioning Board minutes		ltem 8.3		
8.3		8.4 PSB minutes - Cardiff		ltem 8.4		
8.4		8.5 PSB minutes – Vale		ltem 8.5		
8.5		8.6 Strategic Leadership Group minutes		ltem 8.6		
9	11:55 (5 mins)	Any other business				
10	12:00	Meeting close				
Date	of next mee	eting: 15 th March 2024, 9.30 – 12.30	-	·		