

## Cardiff and Vale Regional Partnership Board AGENDA

Date: 27<sup>th</sup> November 2023 Time: 09:00-12:00 Venue: Committee Room 3, County Hall, Cardiff, CF10 4UW

Please enter by the front door at County Hall.

	Time	Agenda item	Lead	Papers			
1	9:00	1.1 Welcome and introductions	Cllr Williams (Chair)	Verbal			
	(5 mins)	1.2 Apologies					
		1.3 Declarations of interest					
Itor	ns for assure						
Items for assurance							
2	09:05	Living well deep dive					
	(30 mins)	Deut 4. Les mine dischilltier					
		Part 1: Learning disabilities In extending our existing strategy is it		Item 2.1 (Slides) Item 2.2 (Strategy)			
		time to take a revised approach to joint	Dermot Nolan	Item 2.3 (Easy Read			
		planning and delivery?		Strategy)			
				ltem 2.4 (Dashboard)			
	09:35	Part 2: Mental health					
	(25 mins)	How might we come together to support		Item 2.5 (Slides)			
		provision of crisis sanctuary in our region?	colleagues to be confirmed.	Item 2.6 (Ref material)			
			commed.	l <u>tem 2.7</u> (Ref Material)			
	10:00 (40 mins)	Part 3: Population health opportunities	Tom Porter, Clare Beynon and Sian Griffiths	Verbal			
	(40 11113)						
	10:40 Break 15 minutes						
3	10:55	Priorities for collective action:	Cath Doman and Dr Sian	Item 3			
	(15 mins)	identifying the 'North Stars' for	Griffiths				
		partnership working in Cardiff and the					
		Vale of Glamorgan					



## BWRDD PARTNERIAETH RHANBARTHOL CAERDYDD A'R FRO CARDIFF & VALE REGIONAL PARTNERSHIP BOARD

4	11:10	System financial sustainability					
	(15 mins)						
		4.1 Organisational financial positions and approach	Exec leads	Verbal			
		4.2 Regional Integration Fund position 23/24	Cath Doman	Item 4.2 and 4.3			
5	11:25 (15 mins)	Winter: readiness and risks	Lance Carver, Sarah McGill, Suzanne Rankin, Estelle Hitchon	ltem 5			
Items for approval							
6	11:40 (10 mins)	RPB Chair succession	Cath Doman	ltem 6			
7	11:50 (5 mins)	7.1 Minutes of the meeting of 25 <sup>th</sup> September 2023	Cllr Williams (Chair)	ltem 7.1			
		7.2 Action log		Item 7.2			
Items for noting (accept as read, comments provided in advance of the meeting)							
8	11:55 (5 mins)	8.1 Vale Pan Cluster Planning Group minutes	Cllr Williams (Chair)	ltem 8.1			
		8.2 Cardiff Integrated Delivery Partnership minutes	Cllr Williams (Chair)	Item 8.2			
		8.3 Regional Commissioning Board minutes	Cllr Williams (Chair)	Item 8.3			
		8.4 PSB minutes - Cardiff	Cllr Williams (Chair)	Item 8.4			
		8.5 PSB minutes – Vale	Cllr Williams (Chair)	ltem 8.5			
		8.6 Strategic Leadership Group minutes	Cllr Williams (Chair)	ltem 8.6			
9	12:00	Meeting close	Cllr Williams (Chair)				
Date of next meeting: 22 <sup>nd</sup> January 2024 09:00 – 12:00							
Theme: Deep Dive: digital and and data enablers.							